Tarot

Šta je Tarot?

Tarot Elements

Tarot elementi:
maćevi – voda, pehari – vazduh, pentakli – zemlja, štapovi – vatra.

Tarot karte su špil od 78 karti sa kojima se više od 500 godina tulmači sudbina i karakteri ljudi. Sastoje se od malih i velikih Arkana (tajni), elementi malih tajni su: štapovi, pehari, pentakli i maćevi. Jedna od najmočnijih energija kao što su Crna Magija, Uroci, Prokletstva, Sihri itd. mogu se lako prepoznati u pravilnom tulmačenju karti. Karte se svaki puni Mesec zavijaju u crnu svilu da se očiste svih negativnih uticaja koji su se za vreme koriščenja “upijali” u karte.

Zašto Lejla Kristal koristi Tarot karte?

Lejla je naučila sve o Tarotu u medjunarodnoj engleskoj priznatoj školi “Golden Dawn“. Koristi ih zbog univerzalnog pregleda svih mogučih situacija od ljubavnih enigma, razlaza, slomenjih srca do poslovnih intriga, novčanih mogučnosti, sreće itd. koje su upropastile zle energije, Crne Magije. Tarot u kombinaciji sa kristalima Lejli predstavljaju savršeni spoj vizija i konkretnih odgovora na postavljena pitanja svakog.

Zašto je Tarot bolji od klasične “natalne karte”?

Galaksija Andromeda

Galaksija Andromeda

Mi smo gospodari svoje sudbine. Natalne karte se ponekad pogrešno tumače kao trajni uvid u sve životne situacije i periode ljudi. Natalne karte su osmišljene kao tumačenje zvezdanih pozicija koje pridviđaju da će se u određenom trenutku desiti to i to. Uzalud.

Natalne karte ne računaju na normalne galatičke i geološke pojave kao što su padanje meteora, promena temperatura, pozicija i slično. Pored toga na ovom svetu postoji neogranečeni broj galaksija koje naše čovečanstvo još nije pronašlo, zato nesmisao tulmačiti ljudske sudbine na osnovu 8 planeta, kad postoje bilioni u našem svemiru.

Tarot je taj koji gleda sve energije planeta u Univerzumu i baš zato je mnogo precizniji o natalnih karti jer računa sve moguče promene koje se mogu desiti. Astrologija samo po sebi ne može pokazati da li je zaista baćena Magija na vas zato što se joj sistem koristi kao opštu analizu ljudskih karaktera.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-41396727-1’, ‘wordpress.com’);
ga(‘send’, ‘pageview’);